Rólunk

Vendéglátóegységünket már több mint 10 éve nyitottuk Nyíregyháza szívében, a Kossuth Lajos utca 33 szám alatt.

Üzletünkben kedvedre válogathatsz az 19 féle óriás hamburgerből, 16 féle óriás gyrosból, gyros tálak és óriás hot-dogok bőséges felhozatala között. Amennyiben ételeink után marad még hely desszertnek, úgy gesztenyepüré és óriás palacsintáink finomabbnál-finomabb válatozatai közül is választhatsz.

Természetesen üzletünkben különféle szénsavas, szénsavmentes, 100% gyümölcstartalmú üdítők, energia italok, espresso, hosszú kávé is megtalálható.

Ételeinket mindig gondosan válogatott, friss alapanyagokból és zöldségekből készítjük kedves vendégeink számára, melyek fő különlegessége az egyedi és sokféle ízek mellett a MÉRETE! Az óriás hamburger és az óriás gyros paraméterei egyedülállóak, nem sajnáljuk belőle a húst, paradicsomot, uborkát, paprikát, hagymát, de kívánság szerint egyéb feltétekkel is fokozhatjuk az íz orgiát!

Vásárlóinkat a Nyíregyháza egyik legforgalmasabb pontján elhelyezkedő ételbárunkba nem csak a Kossuth utca környékéről várjuk, hanem a város minden részéről! 

Házhozszállításunk nincs!

Pénzre ne legyen gondod, mert nálunk étkezési csekkedet ( Erzsébet utalvány ) hasznosan és jóízűen elköltheted!Weboldal készítés - iceweb.hu